Jobbe i Amok?

Vi ser alltid etter nye talenter. Hvis du mener vi bør ansette deg, uavhengig av kompetanse, erfaring og interesseområde, send oss en e-post!

Generelt ser vi etter folk som:

- Liker å teste ut kreative ideer

- Er lærevillige og tar en utfordring på strak arm

- Elsker friluftsliv (og hengekøyer)

Vi søker konkret:

Internships innenfor foto og video

Deltid, 3-6 mnd. i Oslo

Amok Equipment er i sterk vekst om dagen og satser på digital markedsføring og eget nettsalg som aldri før.

Vi setter nå sammen et team til et svært spennende foto- og videoprosjekt. Til våren lanserer vi en mengde nye produkter, og målet er å utvikle en helhetlig foto- og videoprofil til nettbutikk, SoME og videoannonser på Fb.

Du er interessert i:

▪ å få mer foto- og videoerfaring i studio og utendørs ▪ redigering ▪ idémyldring, og utarbeiding av skript og storyboard ▪ å forstå hele kundereisen - markedsinnsikt, konseptutvikling, gjennomføring og evaluering

Aller helst har du:

▪ erfaring med innholdsskaping (foto og video) ▪ brukt Adobe-produkter som Premiere Pro og Photoshop ▪ kreative ideer og øye for kvalitet og sammenheng mellom innhold i ulike kanaler ▪ en drøm om å sove utendørs i hengekøye hver natt

Det er ikke noe krav at du har relevant utdanning, men det er fint om du kan vise til innhold du har laget. En typisk kandidat er gjerne student eller selvlært.

Du må ha mulighet til å jobbe minimum en dag i uken. Vi har fleksible arbeidstider og er et oppstartsmiljø med morsom atmosfære.

Hvis du er en av dem vi leter etter, skriv en kort og konsis søknad til jonas@amokequipment.com

og fortell oss hvorfor.

Oppstart i løpet av februar 2019. Frist 31. januar, men gjerne før.

Spørsmål? jonas@amokequipment.com (tlf. 99304189).

Om Amok

Ideen om å lage hengekøyer ble født på en segltur i Karibien, men hjørnesteinen for det unike designet, innovative funksjoner og høy produktkvalitet, er den sterke nordiske tradisjonen for friluftsliv.

Les mer